minum air gula lepas bersalin

Salam.selepas bersalin sy kena minum air gula,sbb masa prgnant sy gdm dnc.nurse call result tnjuk sy ada kncg mnis jgk.kekal la kot kn.so apa yg pihak kk akn buat pd kita ya,kne pantau lg bsp ke selepas bsalin ni.ada sape2 tau x..

2 Balas

Lepas bersalin, klu masih ada kncing manis juga slps ujian oggt, ibu biasa nya akn d refer kpd doc, & akn mneruskan pmeriksaan susulan di jabatan pesakit luar utk pmantauan..

5y ago

Ok ttima ksh sis.

Fina boleh bg no phone