seorang yang keliru dan runsing

salam/selamat pagi. saya nak tanya ada tak macam saya di awal kehamilan berat badan berkurangan.? adakah ni normal. berat badan saya semakin berkurangan padahal saya dah makan banyak. lagi satu saya tak ada morning sickness. risau pula saya dgn kandungan saya

1 Balas

Yep.. Awal awal kandungan dulu mmg lost berat badan... Then saya amalkan produk shaklee alhamdullilah berat naik balik... Risau jugak bila pikir.. Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee