Berat badan berkurangan

Assalamualaikum, dekat sini ade sesape tak yang mengalami kekurangan berat badan mase preggy? Share tips sesape yg pernah alami please.. ni baru kandungan pertama..tq

1 Balas

Dah berapa weeks? Saya kekurangan berat masa awal hingga 4 bulan. Sebab masa tu tak berapa nak makan. Lepas tu slowly naik. Total berat saya naik sepanjang mengandung, 11 kg je. Belum tolak berat baby, berat air ketuban, berat uri 😂

5y ago

Okay inshaa ALLAH harap2 gitulaa. tq share pengalaman awk..,😁