Silent miscarriage

Salam,saya sekarang pregnant..kalau ikutkan tarikh period kndungan saya 9w 3d..masa 7w saya ada keluar lendir coklat dan smpai skrg ada lagi..Harini saya pergi jumpa dr di klinik swasta...dr scan perut saya..kantung ada..janin ada..tp xde hearbeat dan saiz janin kecik xmcm 9w..sape ada pengalaman mcm saya..dr sahkan saya silent miscarriage dan kena tggu jatuh sndiri..

1 Balas

Sy pernah alami masa pregnant anak first. Memang tkde heartbeat. Kena tabah dan bersedia klau dr ckp mcm tu. even perkara tu memang sakit, kenaa fikir positif. Skrg sy da pregnant lagi lepas 3 kali period. Harap urusan kamu d permudahkn. Rezeki mesti ada..