Czer

Assalamualaikum... Sy nk brtny ibu2 yg bersalin czer. Normal ke tmpat jhitan czer tu akn trase pdih2 ye. Sy first time czer ank no 4 msih lgi dlm pntng 26hri. Terima kasih #first czer.

3 Balas

waalaikumusalam.. saya pun first time czer plus btl anak no 3 last 2 years. Mmg akan rasa pedih dan nyilu kat area tmpt jahitan tue. Yg penting puan jaga tmpt jahitan tue make sure kering sentiasa. Amalkan mkn oren sunkist byk2 dan air suam.

saya czer jugak. skrg anak dah 3bulan pon still rasa pedih dan nyilu. bnyakkan mnum air masak dan buah oren ☺

Waalaikumussalam wbt. Sis... Saya anak dah 6bulan pon kadang2 akan rasa pedih...

4y ago

Yeke sis... Normal la ae. Heheheh. Bkn ape rsau jgk kn. Sbb first time czer.. Yg lain semua normal. Terima kasih sis