Period lewat

Salam, Saya nak tanya, implantation bleeding (bercak darah) tanda hamil akan keluar sebelum due period ke? Kalau keluar lepas missed period maksudnya apa? Saya dah lewat period 7 hari. Sepatutnya period 14hb lepas. Tapi start tengahari keluar sedikit coklat dan melekat dekat pantylinear.Tapi tunggu punya tunggu lepas maghrib tompokkan coklat dah tak keluar.Sebelum ini tak pernah lagi mengalaminya,ini kali pertama.Saya buntu dan inginkan pandangan dari orang yang pernah mengalami dan berpengalaman.Terima kasih.

5 Balas

7 hari lewat UPT sepatutnya dah terang sangat2 dah.. so check saja, tapi klau upt negative maybe hormon awk yg terganggu..

Kalau dah termissed period, boleh check UPT sis. Biasanya dah boleh nampak positif.

Check dulu upt sis...

cek la upt