NEXT PREGNANCY AFTER BLIGHTED OVUM

Salam..Saya chemical pregnancy bulan 6/2022.. bulan 8/2022 pregnant 6 weeks tapi tak lama, gugur pada bulan 9/2022 sebab blighted ovum.. Saya PCOS on left ovary, awal bulan 11/2022 saya workout 3 minggu berturut, on diet & IF sampai badan rasa ringan, kemudian sekarang bulan 12/2022 saya pregnant lagi dalam 7 weeks anggaran LMP.. Bulan depan baru scan nak tengok kedudukan kantung, tapi entah lah saya rasa takut & trauma nak scan. Mommy yang pernah lalui macam mana next pregnancy kalian ya? Berulang atau berjaya? #advicepls

7 Balas

Saya pernah gugur bulan 6/2022. Kemudian bulan 10/2022 rezeki mengandung datang lagi. Alhamdulillah sekarang dah 9 week doktor kata denyutan dan tumbesaran baby semua okey. Yang penting kita jangan stress selalu kena fikir positif. Sekarang saya amalkan susu kambing dengan ubat yang doktor bagi. InshaaAllah semuanya baik baik saja.

1y ago

baikkkk.. saya cuba kuatkan diri 😊