Bleeding.

Hai semua nak tnya kalau bleeding tapi tak bnyk normal ke tak ye? Smlm keluar coklat2, hari nie keluar darah fresh. Skrg kandungan dah 10 mggu 3 hari#pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

8 Balas

terus pergi emergency sis.. kat sana diorang akan scan kandungan sis..if kandungan ok diorang akan bagi injection kuatkan rahim atau ubat.. so better bertindak awal

terus ke hospital klau ada bleading, jgn pergi klinik... jgn tanya dlm ni, sbb topik kluar darah ni smua serah pd doc pkar yg scan dan detact punca dripda mana

awak pegi hospital terus. kawan saya baru je gugur. kandungan 6w kekuar darah.

2y ago

kawan awk tu keluar darah biasa ? dr dh confirmkan clear x ? atau kena cuci pulak ?

Hi kenapa mase first trisemester sukar untuk motion(toilet) adakah normal?

klau fresg blood mmg kene risau sis...better cek doc atau rest byk2 ..

walpun secotet je drh pergi emergency.. nnt dr scan dan tgok bawah.

sama mcm saya..takut dan risau juga 😥 ..

Kalau fresh blood tu patut risau