baby kicking

Salam/salam sejahtera buat mommy or bakal mommy semua. Saya nak tanya mommy yang pernah bersalin e-czer, next baby bila pregnant mmg akan kerap rasa baby kicking dekat parut lama tu ke? Baby 1st dah 1y10m. Sekarang kandungan dah 23w makin kerap baby kicking dekat bawah kawasan parut tu. Tq in advance mommy yang share pengalaman ?

2 Balas

Rasa ngilu tak bila dia kicking tu?

4y ago

Tak ngilu cuma kicking kuat sbb bahagian lipatan perut kan risau juga scan pun haritu kaki baby kat area jahit tu