bayi kecil

Salam..pagi td g check up hospital ampang..doktor ckp baby kecik..arini dh 34 minggu.berat baby 1.6kg++ je..sepatutnye berat baby dh 2kg kata doktor..jd doktor wat detail scan utk tgk ade masalah uri ke ape..semua ok..baby cukup sifat..pergerakan baby pn ok.mungkin sbb genetik..lg dua minggu kne jumpa doktor blik nk tgk baby ade perkembangan ke x..klu xde & baby stop membesar dlm rahim doktor suh siap sedia utk operate..ade ke ibu2 kt sini berpengalaman mcm kes saya? Klu ade baby pas lahir cmne, sihat ke? Ade tips ke nk bg baby besar seiring dgn usia kandungan?

11 Balas

sempat lg sis..jaga pemakanan..ambil mknn nutrisi tambahan..cth shaklee..wassap sy..nnti sy terangkn.. http://wa.me/60192679814