Tetiba stop mual,loya

Salam..Normal ke kalau tiba2 berhenti mual,loya tekak...tp mmg lah masih memilih nak telan apa..cuma mcm tertanya..normal ke tak..saya ngandung twin nak masuk 8 minggu

3 Balas

wah.. awk scan msa brp mggu nmpk twin? sy hari ni bru nk msuk 8w tp blum scan lg.. sy pun xde loya sgt..

10h ago

masa 6 minggu dah ada 2 kantung...minggu depan repeat scan tengok janin

Tahniah awk dpat baby twin 😍❤️

10h ago

Terima kasih sis...Alhamdulillah...🤲🏻

Normal

1d ago

tq sis..alhamdulillah kalau normal...risau pulak..macam2 baca artikel