Mual teruk

Salam ibu . Nak tanya makanan apa yg boleh elak mual teruk . Saya takboleh nak telan makanan , loya sangat .

2 Balas

betul saya pun mcm ni..Ade org suh mkn kurma tpi saya plak mmg xboleh btul nak mkn kurma.. saya cari alternatif tu yg jmpe jus mamariam.. alhamdulillah utk saya jus tu sgt2lah membantu... bile alah dah xde makan pun jadi selera jer..

sya dlu alahan teruk tk bleh mkn kecuali kurma dgn air ksong ja... try mkn kurma.