Set berpantang

Salam...nk tanya set bersalin mana yg bagus yg pernah mummy pakai...klu bleh jgn la yg mahal2 sgt...time2 pkp nie kena berjimat ...??

1 Balas

8 tahun yg lepas akak pakai set herba life..harga pun not bad..tu 8 tahun yg lepas lah🤣..skrg pregy 8 bulan dgn keadaan skrg tak tahu nak beli kat mana nak beli online mmg tak suka sbb tak tahu mendanya mcm mana..kedai2 jual set besalin pun tak bukak..no idea lah buat masa ni😁

4y ago

sy 7 bln...tu la masalahnya...nk p suryer d kdai x buka plak...