Jom share set berpantang mommeh

Hi warga AP, Just nk borak2 n tanya pendapat kt mommeh semua, set berpantang yg jimat dan bagus . Klu boleh nk tahu ape yg penting ja patut ada dlm set berpantang tu nnti...

11 Balas

Sy beli : Minyak herbaneka & berubat nona roguy. Brown soap tanamera ( anak 1st pun pakai, buang segala daki badan). Tepel Dr Sri Ayu. Bengkung & tungku xbeli 😂 sebab kat umah mak kat kg dah ada. Segala akar kayu Utk mandi & mnum pun xbeli, sebab anak 1st mak yg sedia kan semua ( biasa org tua, banyak pantang larang so malas nak masuk campur 😂 biar je dia buat) Anak 1st pun sy beli yg nie jer ☺️.

saya nak preloved set breastpump & bengkung.. beli time bersalin anak sulung tahun 2019.. pakai few times je breastpump tu pastu anak da xnk minum botol... bengkung pulak tak penah pakai langsung.. nak jual murah² je sbb nak clearkan barang nak pindah rumah.. sape berminat bole wassap 0179467261

sy beli yg penting je mcm bengkung, herba mandian (utk 7 hari je), minyak herbanika nona roguy utk urut2/rengat. kalau bertungku, pilis, param takyah beli sbb CL sediakan nt. CL pun sy amik pakej 3 hari yg bajet2 je. just urut, bertungku and pakaikan bengkung, pilis, tepel, param je..

So far tak beli lagi. Masih buat listing apa yang perlu dan apa yang tak perlu. Sebab due saya bulan 6. Jadi, macam ada masa lagi nak survey dulu apa keperluan yang perlu dicari. Semoga dipermudahkan Allah urusan awak ya sis. 🥰🥰🥰

pendapat saya la, kalau betul2 nak jimat, tak beli apa apa pun takpe sebenarnya. 😅 ataupun minyak panas biasa tu pun okay je buat urut kaki ke apa. nak upah berurut seluruh badan pun okay juga, best rasa ringan je. 😊

sye x beli langsung. beli bengkung je. tu pon x pakai. urut pon guna minyak panas je. xde pilis ke param ke herba ke lulur ke ape2 jela.

beli yg mmg pakai je, jgn beli set. sy beli sabun tanamera, param pilis beli yg sari ayu tu pun tak habis pakai sbb malas 😂

suruh mak beli. sebab dia kata nak pantangkan saya macam orang jawa zaman dulu2. saya redho je and tak kisah pun.

xbeli apa2 set berpantang pon awak. kalau mandian sy guna daun serai wangi dn pandan je awak. lepas tu bertungku.

sy beli tanamera ambik utk luaran je.xbeli yg set sebab ada tea xminum Pon kalau anak kuning.