korang guna set berpantang apa??

nak tnya mommy² suma...set berpantang yg bagus jenama apa yerk, nak beli NR tpi rmai yg sggest jgn..sbab bukan pakai suma pun..agpun mahal?

4 Balas

I beli full set xcept bengkung..tp yg lain tu sume pkai n abis😊

Sy NR set murh rm100 lbih jew☺️

Xperlu set berpantang..herba panas... Klu baby lahir kuning lg x boleh kene herba2 (anak kene tempias herba dari susu ibu) ..

Saya beli NR tapi tak beli satu set.. Beli yg mana penting je...

5y ago

Saya beli minyak herbanika dan krim herbanika... Anak keempat baru pakai set bersalin ni.. Anak 1st, mmg tradisional dari kg... Anak 4 berpantang sendiri tu yg beli...