Kandugan 6minggu

Hi salam..nk btanya...semalam sy bersama dgn suami ..pgi td sy check ade kputihan kuning2 skit..tue mmg kputihan ke ye atau effect dri brsama...sy skrg bru 6mggu2hri..

3 Balas

Sy pun kena keputihan kuning.sejak tau pregnant sy tak bersama lg..tak pernah kene keputihan warna kuning sblm ni,ni kali pertama. sy makan plain yougurt..now memang tak ada kuning dah.

2y ago

ok ke klau mkn plain yougurt sis mmg akn hilang ke...klau preggy blhkn mkn yougurt .

Sy pun pernah mengalami . Jangan pakai panty liner, kalau lepas kencing lap kering saja. Jangan pakai panty kat sementara kat rumah .Nanti 6-7 hari ok la tu

2y ago

ok sis thank you...

Selepas bersama tu ada kencing dan cuci vagina dgn air? Takut kena yeast infection pula. Apa2 pun minum banyak2 air ya sis. Dalam 2L - 3L air sehari.

2y ago

ade sis sy klau lepas bersama mesti akn kncing dn cuci vagina..sbb sy xselesa...bab air kurg skit...thank sis..