darah

Salam.. sy pregnant 15week.. tp semlm keluar darah.. agak penuh pantyliner.. sy mmg ada kputihan dan da berjumpa dgn doc.. tp tu la smlm keluar darah.. kenapa ye.. pagi nie bgun tidur takde pulak darah.. sy buang air korek2 ada la saki baki darah bercmpur kputihan.. normal ke? Firstbby..

2 Balas

Dah jumpa doc sis? Utk lebih kepastian, jumpalah doc.. Sbb kata nurse sy,, dia pesan kalau bleeding terus g klinik cek

memng bgtu tu sis bnyk jnis pnykit klu mngndung ni..

5y ago

Ooo kalau mcm tu lega sikit hati nie.. smlm mnangis jgak la risau apa2 jd.. 8thun sy tggu.. tu yg kuar drah sy da pk bukan2... terima kasih sis..