Bersama di awal kehamilan

Hello mommies, saya bru prgnant dlm 5weeks mcm tu. Haritu mse sepatutnya hari period, sy hanya keluar kputihan warna coklat. Dan skrg dh lps seminggu semalam saya bersama dgn suami, tp xde laa ganas sgt sbb risaukan. Tp lps bersama tu asyik keluar kputihan yg warna coklat. Sblm sy tahu sy prgnant sy ade bersme dgn suami jgk, tp xde pulak kluar warna coklat2 mcm tu. Perlu ke sy cek klnik atau sy biar sje. Nak kata perut sy sakit takde pulak. Normal ke untk awal awal ni kluar mcm tu? Sy hrp mommies semua boleh bantu sayaa. Terima kasih #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

1 Balas

tu bukan keputihan tu adalah spotting atau bleeding. stop having sex and pergi klinik. bleeding or spotting during pregnancy adalah x normal, x kira awk early pregnancy ke 2nd trim ke 3rd trim. semua x normal.