Aplikasi Perkembangan Kandungan

Salam...nak tanye ibu2 yang ad dalam ni...app ap yg ibu2 pakai untuk ikuti perkembangan kandungan ibu2..boleh share tak?

15 Balas

saya pakai ini jak, lengkap dan banyak mommy2 yang sudi kongsi ilmu...kalau dekat apps lain, rasanya macam tiada....kebanyakan apps lain dia cuma tunjuk perkembang baby jak, kalau first time nak jadi mommy, bagus pakai ini sebab kalau ada apa2 keraguan dan pertanyaan...boleh tanya dekat apps ini..

Sya pkai app ni dn app pregnancy di app ni dia bgtu brat bby n brpa mngu bby.. ;)

Sye pkai app ni je. Senang. Bole pantau perkembangan ank n kandungan skali gus

Saya guna App Ni saja... suka sgt ramai boleh bantu

saya pakai apps ni je, banyak info yg saya dapat.

saya guna apps babycenter dan theAsianParent...

Pakai apps ni ja . banyak ja info dpt dlm ni .

Sy guna yg ni je...kt sni pn blh thu mcm2😊

sy app ni je..alhamdulillah byk info bguna

Pregnancy week by week & Asian Parent