Sakit² perut

Salam.nak tanya mommies semua. Sakit2 perut ni normal ke? Kalau x disertakan dgn pendarahan? Saya dah 18 weeks.

2 Balas

sy penah tyr dokter pasal sakit perut sbb penah kerap juga sakit perut dokter ckp kadang silap mkn, mkn pedas2 , berkaitan usus , perut nak membesar, byk faktor.. jaga pemakanan, byk kan rehat dokter ckp kalau ada setitik pun darah terus ke hospital jgn lengah2.. alhamdulillah skg dah 20w dah tak ada sakit2 perut dah cuma kadang badan rasa tak selesa, kalau sakit perut sbb mkn pedas😂 mkn mknanan semalam pun sakit perut😂 mengandung ni perut sensitif.. hihi

Wslm, sakit y on off normal sis,, kena byk rehat, kdg sy sakit belah kann je , nk bgun pun sakit jdi kene nk rest je, jnji xde bleeding soc ckp klo xde bleeding lg bgus sbnrnye