Sakit kat pusat

Nak tanya ada x mommies yg sakit2 kat pusat? Normal eh? Sy dah 32 weeks.

6 Balas

akhirnya ada jugak soalan ni😭saya pon sama sakit kat pusat belah kanan..kdg2 rasa pedih gitu..mula2 tu risau jugak rasa mcm nk g cek doktor jaa..xp sakit xlama kejap2 ja jdi ..mgkin baby aktif sgt kot😅 btw sya sakit start dri 20weeks

sy masa awal2 pregnantkn ank no.2 dulu prnh sakit kt pusat..bila tya nurse dia gelak je..x tahu la knp..duk tahan mcm tu je la, smpai hilang sendiri

saya baru 19weeks tapi selalu jugakla sakit dekat pusat..kadang baby aktif kot tu yang dok tendang sana sini..sebab baby saya sangat aktif..

sy pun masuk 32week sakit kt pusat mcm baby tngah main kat situ.Tp bila sy sentuh pusat kurang sikit rasa sakit.Takut je sbb baby aktif .

sy sis . start 35 weeks sakit kat pusat . now dah 39 weeks still sakit lagi bila sentuh kdang rasa mcm bengkak skit .

normal