air gula

Salam..mommy2 sume..sy hamil 12week5day hari ni sy kne minum air gula..alhamdulillah dpt perisa oren bleh telan..hehehe..ada ke yg xkne minum air gula..

air gula
40 Balas

Banyak ye air gula nya. Saya ingat sikit. Takut pulak. Saya skrg 23 weeks belum minum lg. Ramai muntah sbb terlalu manis ke mcm mana ye. Takde pengalaman minum air gula. Risau betul.

5y ago

Sya ank first Lps minum dia suruh rht jap Mse ambik air urine tersembur dlm tandas dgn manis ye dkt tekak taim tu Rse nk minum air msk je