air gula

Salam..mommy2 sume..sy hamil 12week5day hari ni sy kne minum air gula..alhamdulillah dpt perisa oren bleh telan..hehehe..ada ke yg xkne minum air gula..

air gula
40 Balas

sya pun kena mgtt arinie,28week 6day tapi perisa original dan 1 gelas penuh kena minum.

Wahhh okk la mnum ai gula flaver oren hihi..kt in shaa Allah mgu dpn mnum gula..😩

Boleh je minum tapi jgn “over-do” Nanti kena gestational diabetes susah pulak

Sis check up kerajaan ke swasta ?? Sebab sy dlu kerajaan air gula betul2 x de perisa tuu

Sya mgu dpn minum air gula x thu lh nk hadap mcmne nie dgn morning sikness lgi

Baguslah ada perisa, saya minum yg plain saja ... mmg struggle utk habiskan.

Amboii..siap berpiring bagai.. Kat KL bagi gelas pjg kertas tu.. Kijammm😣

Sy kene mnum jgk mggu lps. Tp xde prisa. Jnuh nk teguk sampai habis. Haha

Saya 06.11.2019 kena minum ayaq gula , xtaw laa rasa apa kali nii 😂

Awalnye kena minum sy minum msa 26week..perisa blaccurrent sedap sgt