out of topic

Salam.maaf soalan luar kotak. Nak tnya,kalau setahun lebih x renew lesen keta Moto,kena denda x??

6 Balas

setahun lebih tak kena. saya pon lewat jugak. tak plak kena. cuma kena bayar macam biasa laa untuk brp tahun kita nk hidupkan lesen. kalau lepas dua tahun, kena masuk kelas memandu balik. dulu saya kerja kat skolah memandu, dua tahun lesen tak hidup terus batal lesen, kena masuk kelas dr awl balik

Kena bayar jugak yg thn² xrenew too..mksd sy kalo da 1thn xrenew..kn byar hrga 2thn

Klo lebih tempoh kena bt lesen lain.. Klo xsilap sy

hmm tak sure. tapi rasanya kena kot.

Haah kena 🥴

Maybe