lesen

Hi,saya nak ambil lesen motosikal ... Tapi... Tak pernah bawa basikal... memang tak pandai. So mcm mana ye Klau ambil lesen moto kan Harus pandai bawa moto kan..tpi sy langsung tak pandai. ?

9 Balas

Nanti di sana akan ada cikgu ajar macam mana.. Kalau tak pandai belajar2 lah bawa basikal dulu.. Sat g kot tak pandai nak stabil jatuh pula masa dekat titi + kon tu.. Good luck sis..

Mesti kena blajar moto manual dulu sebab manual senang dari yang auto kalau nak belajar.

😂😂😂sama mcm lesen kereta jg tu... Kena ajar

Nanti akan diajar sis.

payah skit bosku klau xpndai

4y ago

Maksud nya kuli ku?🤣

nnti cikgu ajarkan

4y ago

bawak sndiri sis

Kene ajar

Belajar

Hahaha