Lesen expired

Maaf keluar dari topik pregnant dan perkembangan anak. . Saya nak tanya kalau lesen motor dan kereta dah expired 5 tahun yang lalu boleh renew balik tak? Ka kena buat lesen semula. . Ada yg tahu tak?

2 Balas

https://berjaya.xyz/denda-lewat-renew-lesen-memandu/ ini yg Sy jumpa di google. tak tahu la latest update ke tak

12mo ago

bukan 5 tahun sis, slh update 6 tahun x renew.. Try call jpj xde yg angkat, memanjang bz.. Btw terima kasih sis

try call jpj

12mo ago

Dah call awak, tp xde yg angkat, dr hq smp la branch 😅