Allah Sebaikbaik pemberi Rezki

Salamm dan slmt Tnga Hari... Alhamdurillah hari nie Genap lah Baby Ibu 8Bulan dalam perut.. Semoga Membesar dengan sihat.. Dah scan Baby Girl.. anak ke 3 Semua Girl2.. Xde lagi rezki baby Boy.. Wlau Anak ibu Semua Girl2 ibu syg Jugak.. asalkan anak anak Ibu semua Sihat Walafiat dalam Lindungan Allah swt..

1 Balas

alhamdulillah... sye boy... 21mngu..jd yg ke 3 boy.. sekuntum je bunga..xkesah..janji sihat.. n mudah bersalin... semoga sis pon dipermudahkan... sihat ibu n baby...

5y ago

yee... janji sihat n selamat...