confused

Salam..last period sya 12 jun lpas..smpai hri ni 23 julai x dtang lgi..check ada double line..tp sya x da alami alahan apa2 dan tnda2 pregnant..biasa ke mcm tu??

confused
2 Balas

biasa..ada org yg xde alahan pd awl kehamilan..mybe akn alami simptom2 lain pd trimester seterusnya..elok xde alahan,klu ada..pishangg..😅

4y ago

skarang kndungan nk msuk 5 blan..alhamdullilah x da mngalami alahan pe2 walaupun ni kndungan yg prtama bg sya..

baguslah xde alahan.. kalau ada mau xlarat nak layan alahan tu hehe

4y ago

alhamdulillah.sama mcm sy masa 1st pregnancy xde alahan lgsg.. yg 2nd ni plak kena alahan..melepek jela😅