pramatang

Salam..jngn ada yg jadi mcm sy..hrini 23kinggu 4hari pecah ketuban pukul 5pagi..dimasukkn ke wad..kedudukan uri dibawah bayi diatas.dktr kata klu uri yg kluar dulu akn jadi pendarahan yg bnyk..air ketuban sy pun hmpir kering dn tunggu masa baby bagi respon nk kluar je..utk Slmtkn nyawa ibu dn ank kene oprate..tp bby 50 50..allah,luluh hti sy dn suami..korg jngn la buat keje lasak2 klu tknk kecewa mcm sy..tolong doakn sy dn baby selamat ya,,dn klu bole sy tknk bby kluar lg sblm smpai masa..allah maha berkuasa atas sgalanya..hnya dgn izinya bby sy tetap brtahan di dalam..smoga air ketuban sy brhntr mngalir kluar dn biarkn bby sy disana lg..

31 Balas

Wsalm.. hrp semua baik2 sja... Sy msa 3buln + main bowling... Nurse dpt Tahu kena bising 😅dia tya klau2 Ada spotting or bleading. Sy ckp ok xde ape. Dia ckp skrg mybe ok.tpi kedepan xtahu mcmmna.. tkut lahir pramatang or Pape... Terus serik 😭😭

5y ago

Dh serik lepas nurse ckp mcmtu

Semoga urusan sis dipermudahkan.banyak2 berdoa sis.semoga selamat semua nya.

Boleh tanya maksud kerja lasak2 yg sis buat tu macam mana? Risau juga

semoga Allah permudahkn segala urusan sis..may Allah blessed sis n baby ..

semoga ibu dan anak nya selamat. . God bless both of you 🙏🙏🌹🌹

Semoga dipermudahkan segalanya urusan... Semoga baby dan ibu selamat

Allahu akbar... Semoga ibu dan baby selamat dan baik2 semuanya.

njnj jn jnnmn jmniiooookokookoookokkkokookikkokoookkokoko

😔 be strong. Pernah lalui situasi ini. Very hard. 😭

semoga semuanya dlm keadaan selamat.... sabar ea sis