tompok darah (spotting)

Salam,hye mommy semua..sy nk tanya,spotting (tompokkan darah) akan keluar sampai kandungan berapa week ye??sy first preggy so x tau apa2😌risau pon ada sbb skrg sy pregnant dah 12week,tapi masih ada spotting..tapi x keluar hari2,cuma sesekali..adakah perkara biasa sampai dah nak bersalin??minta share pengalaman mommy semua..tq😊

2 Balas

Kalau sikit it's normal je sis.. Kalau banyak dan kerap. Better pi hospital