tompok darah (spotting)

Salam,hye mommy semua..sy nk tanya,spotting (tompokkan darah) akan keluar sampai kandungan berapa week ye??sy first preggy so x tau apa2😌risau pon ada sbb skrg sy pregnant dah 12week,tapi masih ada spotting..tapi x keluar hari2,cuma sesekali..adakah perkara biasa sampai dah nak bersalin??minta share pengalaman mommy semua..tq😊

2 Balas

Ikut org sis ... sy skang pon ade spotting jugak ... doktor ade ckp spotting skit2 xpe jgn smpai darah bnyk itu kena gi hosp terus

Kalau sikit it's normal je sis.. Kalau banyak dan kerap. Better pi hospital