Terasa sakit

Salam...hii..ada tak ibu² yg mngalami sakit ari² di trimester pertama..tp x de la sakit kuat sgt..mcm biasa jer...contoh kalau duk bediri lama ckit terasa sengal² g2..

2 Balas

bila berjalan atau berpusing atas katil sakit tak sis? ada bunyi macam tulang berlaga?

7mo ago

hmm normal yaa. x semua kita nak pndg ke negatif untuk hal2 mcm ni. terasa sengal tu maksud awk mcm period cramp ke tapi dia on off ? kalau mcm ni, normal je sebab rahim kita dlm proses berkembang untuk persediaan tumbesaran janin nt..

normal sis. nurse sy kata rahim nak mengembang.