Sakit Bahagian Ari Ari

Salam... Memang biasa ke sakit bahagian ari ari? Skrg ni baru usia kandungan 6mgu... Terasa sakit dkt bahagian ari ari la... Kdg2 duduk terasa...

17 Balas

Sy sakit bahagian kiri ari2..jumpa doc n scan..alhmdulillah..doc kate bby dlm rahim..sbb kdg2 klu rase mcm tu risau bby luar rahim je..nk selamat pergi je scan🤗

normal sis.. sebb bby nk membesar.. sy pon mcm tu jgk mse bru2 mngdung itu hri.. tpy scan alhmdulillah bby ok je..

Assalam, lemah 1 badan dan loya hmpir 6 minggu... skrg masuk week 10..bila agaknya loya ni berakhir???

4y ago

Samalh Bru 4 bulan mkn sup boleh ag..tp nasi masih x boleh terima..

Jd xde ape2 la ye?? Sy x cek doc lg..

Normal sis. Tp klau sakit sgt bleh trus ke klinik 😘

Saya 21minggu. Rase sakit jgk kadang2

klu sy pinggang.,.

iye Normal sis .

Sama la kita

Normal sis