Nama

Salam..hii mommy2 maaf lari topik..hehe..saje nk tya pndapat mommy2 skalian..yg nk cari nama utk baby yg bakal lahir nti..bleh x mommy2 yg ada dlm group ni tolong matching kn nama yg sy dh antr 2..kakak dia nur aufa awliya..dn baby bakal lahir nti doc ckp mgkin girl jgk.? Tp mama nya dh feningg nk matchingkn..? egt nk sbutan sama cm kakak dia..tq..?

Nama
66 Balas

Cuba nur auni awliya @ nur aura awliya @ nur ayra awliya plak. Heee.... Lebih kurang kan dgn nama kakak tu.