Nama Baby Girl

Mommy2... Lao nama NUR AISYAH kat depan... Blakangnye gabung dgn nama ape yg sedap n makna yg baik ye selain Humaira.

10 Balas

Org tua2 kata jgn bubuh nama anak yg panjang atau payah nk disebut sbb payah nanti baby tu nk bawa.. berat..meragam .. kerenah dia mcm la.. saya cuma kongsi pendapat j sbb pengalaman mengajar saya

Nur Aisyah Nafisah 😍💕💕 Nama ni sebenarnya saya cadang nak bagi dekat anak. Tapi tengok2 pregnant baby boy. Saya still suka nama ni. 🥰 #ibubantuibu

Saya plan letak Aisyah je sis😁 nak macam nama isteri nabi satu je.. Tak ade nur

nur aisyah medina...berangan sgt nk letak kt ank..tp tup2 klua ade punai😆😆

nur aisyah saffiya/sofia/damia/balqis/liyana/adrina

Nur aisyah filzah.. gitu kalau mak die suka mira filzah

4y ago

haha...mcm ank sy nama nor Aleeya Filzah..jenuh la org Kate minat Mira Filzah..padahal dh smpn nama Filzah tu sblm die pemes lg...😅😅

nur aisyah insyirah

Nur Aisyah Saffiya

nhu68 ke 0.6fi 7%

Aisyah Nur Islam