Nama

Salam..hii mommy2 maaf lari topik..hehe..saje nk tya pndapat mommy2 skalian..yg nk cari nama utk baby yg bakal lahir nti..bleh x mommy2 yg ada dlm group ni tolong matching kn nama yg sy dh antr 2..kakak dia nur aufa awliya..dn baby bakal lahir nti doc ckp mgkin girl jgk.? Tp mama nya dh feningg nk matchingkn..? egt nk sbutan sama cm kakak dia..tq..?

Nama
66 Balas

Dlu ms anak dara sy minat sgt nama aimy alisha maksudnya pun bagus. Tp bila dh ada anak dpt pulak baby girl sy bg nama khaulah nur auliya...sbb suka sgt nama auliya tu🥰

Aura awliya pun best.... jom join group blh share and tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/CFOQ5b1hBYd6K7g2iSdV0k

Cuba nur auni awliya @ nur aura awliya @ nur ayra awliya plak. Heee.... Lebih kurang kan dgn nama kakak tu.

Nurqalisya Auni...nama anak sulung saya. Lemah lembut dan bijak orgnya.

Tq sume yg dh bg cadangan nama 2..ok nti sy akn pilih..hehehehe😉

Kakak aufa auliya Adik auni ayesha @ auni aleesya

Nur Aufa Awfiyah. Nak sama dah dengan kakak dia. 😆

Nama ank sy nur auni, nur aufa, nur auliya.. hihihi

act, nama "aufa" ni lelaki pon boleh guna 🤗

Suka nama Aaira . Aaira Afiyaa