Ubat cair darah (Aspirin)

Salam.Hai..ada x ibu2 dalam ni yg kena makan ubat cair darah(aspirin) sepanjang pregnant ni?..kalu ye sebab apa kna makan.mcm saya kna makan sbb pernah ada sejarah tekanan darah tinggi masa 1st pregnant dan skrg berumur 36tahun..

2 Balas

Saya kena makan untuk Pregnancy kalini. Sebab ada sejarah keguguran sebelum ni dua kali

10mo ago

Tak silap saya start makan time kandungan 10minggu. Alhamdulillah baby boy dah selamat dilahirkan, sekarang dah 3bulan dah.

saya kena makan sbb pernah gugur & bmi obes 12 week bru mula makan.