admit ward

as salam,hai mommy. sok sy kena admit ward sb ada GDM,due 1/11 tp sok klu x besalin kena admit ward (induce). apa barang2 yg perlu dibawa ye ke hosp. dan ada petua x mcm mne nak bg buka jalan supaya mudah bersalin.?

5 Balas

amal kn ni je sis . In Shaa Allah d prmudhkn . nk dkt2 ni xpe rjin2 kn brjln . ad juga amal kn minyak kelapa dara yg bole minum tu . setiap ari minum amal kn smpai 2botol tu . In Shaa Allah xd koyakan klau brsalin normal . klau ad koyakan pn xbnyk .