demam

Haii mommies... Ada ke mommy kat sini yg kerap demam selsema masa mengandung.. sy dah 39week tp byk kali dh demam.. 2 mnggu lps demam kena admit ward n skrg demam lg.. ada x yg sama ngn sy? N klu pegi hosp kena induce x?? Sy risau n takut? #firstbaby #☹️

5 Balas

Masa first pregnant, setiap trimester, saya demam.. takut kesan pada kandungan, saya kerap mandi & banyak minum air

5y ago

Try minum barli Atau Kelapa muda 2 minggu sekali

Gi je jumpa doc. Xkena induce kecuali terpaksa jgn risau. Better refer doc sis

Rasa mcm immune system kurang kan. Take care sis

Banyakkan rest

sama laa.. rasa panas & sakit tekak.. batuk lagiii

5y ago

Haa, sakit kpala lagiiii....☹️