Macam mana nk lekat🥺

Salam...boleh tak cadangkan macam mana nk lekat🥺

42 Balas

boleh mkn asid folic 3 bulan sebelum ttc.. pantau waktu subur/ovulation kita. guna apps my calendar. bersama dgn suami,2 hari sebelum wktu subur. hari ovulation jgn bersama. esok tu boleh. lain2 tu kita doa dgn tawakkal saje

2y ago

tips masa bersama tu pon ad jgk. blh google. xperlu cuci dulu lpas bersama. letak bantal bwh bontot bg tinggi skit. erm tu je la kot

salam sis. sy cuma bleh cdangkan utk check kesuburan. follow up dgn doc. Byk product sy guna. smua x menjadi. ubat doc juga jadi. 7 thn menanti.. Mohon jgn mkn ubt² yg ngarut. check dlu cri punca dlu. insyaallah

sy start mkn supplement pregnacare dgn omega fish oil. Alhamdulillah, 1kotak je. sambil tu jaga pemakanan, ada jugak cheat2 tp xselalu. ni mgkn asbab je, ape pun Allah pemberi rezeki. xsalah usaha😊

kalau saya,mmg mkn folic acid bila dh plan to get pregnant. tak stress, enjoy bila bersama. berat badan dan jaga makan utk saya mmg tak terkawal la 😂 kalau dah rezeki, ada tu nanti sis.

Mengurut sis . Insyallah jd , sy menunggu chyamata hmpr 4y , slps mengurut & mnum air rebusan kunyit hitam buat sndri then sebuln lbh lekat♥️ alhamdulilah anak dh 2bln .

awk dn suami mnum j ssu dutch lady kurma tuu... mmg konfrm bkesan.. sbb sy dh try.. skg dh 8w... yg pntg dua2 smi & istri mnum dgn konsisten . n sblm mnum niat lh smga dpt zriat..

Macam sy period tak teratur lepas kawin, doctor pesan bersama selang sehari. saya makan folic acid suami makan sperman brand himalaya. Alhamdulilah lekat, skrng dah 3 bulan

saya stop minuman manis. gantikan gula putih dengan pemanis. dlm masakan pun saya letak selain gula putih. amalkan omega 3 dan spirulina.. Alhamdulilah skrg dh pregnant 33w

Makan asid folic sebagai suppliment. Dan minum susu KAMBING blend dgn buah kurma. InShaAllah.. org yg dh berpuluh² thn menanti pun berjaya hamil dgn cara ni dgn izinNya

sis Kna refer hospital utk rawatan yg sesuai,slalunye sesuai iui..dlm tempoh nk buat iui, doc akan cek segala masalah rahim kt n bg ubat ..if ok blh proceed iui😊