sarang burung eveessential

salam.bole ke 20 weeks minum sarang burung yg dlm botol kecik tu. 30%kandungan bird nest, yg lain madu dan air. brand eveessential. mohon share pandangan

1 Balas

Wassalam. Ada baca satu artikel tu dia kata 2mgu sebelum bersalin better stop ambil sarang burung ni sb ia boleh mencairkan darah. Sebelum pada waktu tu rasanya nk ambil apa2 pun biar secara bersederhana. & Depend pd badan masing2

5y ago

sy baru beli brand eveessential belum pernah try minum lg. next week chekup Dr kt kk.ingat nk tanya Dr.if ok then baru sy berani minum.