Air Sarang Burung

Bole ke kandungan 9week minum air sarang burung? Risau plak nk minum.. Tp tringin..

2 Balas

sy minum brand D'Walet. kitorang 1 family amalkan. baby, toddler, saya, masa pregnant pun lg best. xmudah rasa penat. kulit baby lahir sgt mulus. perkembangan baby pun cantik. D'Walet ni tolong bagi nutrisi seimbang selepas makan makanan harian. nothing to worry.. harga pun berbaloi nk amalkan.

Sy minum ms peknen 6 bln keatas b4 due elok amalkn..awl2 ni hold dlu

5y ago

Most wlcme..pape jg dri bebaik k😘...