Hernia

salam...baby sy bru 2 bulan dan die kuat sgt meneran smpai pusat die terkeluar....doc ckp normal nnti akan hilang sndiri...tpi sy risau...sape ade pengalaman cmni and ade x petua utk masukkan balik pusat die tu....?

Hernia
16 Balas

tekan pelahan lahan dan pkai ubat yg wrna pink utk tali pusat tu yg dari hospital tu

Dh jumpa pakar x? Ni bukan normal tau mummy kena operation utk hernia

Tekan ke dalam perlahan lahan. Semoga dipermudahkan segala urusan

Tak pasti sis. Sebab tak ada pengalaman pusat bayi jadi macam ni

tekan perlaha 2 setiap pagi lepas mandi pakai ka

tuam selalu sis