Kejut baby atau tak?

Baby sy da 2 bulan. Kebelakangan ni die susah sgt tdur malam..asyik meragam. Tp ade mse die bole nyenyak tdur malam sampai 4-5jam pon xpe. Xpe ke sy x kjut die utk menyusu time die tgh nyenyak? Nt risau kjutkan die meragam balik. Huhu. Hr tu check 2 bulan, bmi normal walaupun berat naik sikit2. Camne ye ibu?huhu #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Siang dia senang tidur tak? Terbalik dgn anak saya . Mlm senang tdo. Siang agk ssh dan sekejap sja tidue

2y ago

Mcm2 kan perangai anak2 kite 😂 kalau siang berapa jam bby awak dpt tidur total? Kerap tidur tak wlpon stgh jam?

tunggu je dia bangun baru bg Susu.

2y ago

ok. tq sis..sbb ade cakap kna nyusu stiap 3 jam. tp risau sbb baby sy susah nak tdur. huhu