Baby demam on off

salam.anak sy 6 bulan..dia demam on off dah dekat 3minggu..setiap jumaat-isnin/selasa dia akn dmm..sakit mata dan naik ruam..sy xthu itu normal ke x..ada ibu2 y pernah ada pengalaman sama blh share?

81 Balas

Anak saya pun 6bln..Lpas cucuk 6bln pg tu,ptg tu suhu dh naik..2mlm dmm pnas siang aktif mlm ja dmm..mlm ke-2 tu sya bwak ke klinik..doc bg ubat dmm dgn antibiotik.saya bg ubat dmm ja..suhu anak bila mlm ja 38-39 ke atas..spjg mlm saya jelum bdn dia..Alhamdulillah suhu dh trun Lpas bg ubat dmm.anak saya dok praktis nak duduk sama..nie pulak 1st time dia dmm..risau la saya