Baby demam on off

salam.anak sy 6 bulan..dia demam on off dah dekat 3minggu..setiap jumaat-isnin/selasa dia akn dmm..sakit mata dan naik ruam..sy xthu itu normal ke x..ada ibu2 y pernah ada pengalaman sama blh share?

81 Balas

samalah anak masuk 6bulan bagi mkn ubat cair air kelapa tak berkesan sy sllu lap2 badan air asam jawah campur daun nagkah belanda cucu pntat NGN ubat Alhamdulillah anak sekali munta sekli berak sembuh da sllunya anak demam panas ada benda yg dia pndai tpi klau dan berlarutan demam tak turn2 lgi bawah jumpa dr semoga anak2 kita senantiasa sihat walafiat diberi pnjng umur 🤲😘