Baby demam on off

salam.anak sy 6 bulan..dia demam on off dah dekat 3minggu..setiap jumaat-isnin/selasa dia akn dmm..sakit mata dan naik ruam..sy xthu itu normal ke x..ada ibu2 y pernah ada pengalaman sama blh share?

81 Balas

Anak saya 5bulan...pun sama demam sampi suhu badan 39...bawa p clinic...doc BG ubat antibiotic, demam n flu......tapi masih jga suhu tak turun... Last2x saya guna petua org dulu2x...rebus telur ayam sampai betul2x masak..pastu dah masak buka kulit... Ambil cincin silver masuk kan kedalam telur tadi.... Gosok kat seluruh badan anak hingga telur tu hancur.... Syukur berkesan dgan anak saya...keesokkan hari nya anak saya tak demam dah....

1y ago

saya mandikan baby saya dgn air lemon suam..kejap je kering selsema dia