stress dgn orang sekeliling

Salam...anak saya baru sebulan lebih Baby biasa la kalau nagis...mentua saya ckp baby xkenyang...padahal dah bf smpai temuak n baby luah puting bila disuap....mentua asyik sebut dia lapar n nak bg baby makan biskut...sy memang xbagi...tapi dia asyik provoke n rimas bila anak saya asyik merengek....bg saya itu biasa...baby merengek bukan sebab LAPAR saja...

16 Balas

Mgkn baby colic kot... selalu sebulan smpi 3 bln br ok... mcm ank sy.. smpi panggil ustaz konon kot ade benda kacau.. tp masih nangis je... last2 bile ms nnt die akn adapt n nnt akn kurang nangis slow2... tp nk tggu tu mmg stress giler.. bwk bersabar la sis..