baby asyik merengek malam

salam mommies. memang normal ke baby setahun asyik merengek waktu malam nak susu? ingatkan makin besar ni dah kurang merengek waktu malam 🥲 #advicepls #firstbaby

2 Balas

Anak saya setahun 5 bulan masih terjaga malam merengek nak susu. Cuma dh kurang terjaga dibandingkan drpd dulu. pastikan anak kenyang makan malam.

Wslm hi momies ank sy pun mlm pkul 3 ov msti bgun ngis tp sy bg susu xnk pulak,.. mcm mne sis tau die nk susu tu die mnum hbs x

7mo ago

Hi momy nk tnye bby umur setahun jgk ke?