stress dgn orang sekeliling

Salam...anak saya baru sebulan lebih Baby biasa la kalau nagis...mentua saya ckp baby xkenyang...padahal dah bf smpai temuak n baby luah puting bila disuap....mentua asyik sebut dia lapar n nak bg baby makan biskut...sy memang xbagi...tapi dia asyik provoke n rimas bila anak saya asyik merengek....bg saya itu biasa...baby merengek bukan sebab LAPAR saja...

16 Balas

Kadang2 baby kembung perut pun buleh nangis juga....pampers penuh pun nangis juga....tapi jangan di kasi makan baby tu biskut sudah lah... Perut baby masih kecil lagi tu....

4y ago

Betul tu sis... Dalam sesetengah hal kita perlu bertegas sebab itu baby anak kita... Bukan tidak menghormati tapi kalu benda tu boleh memudaratkan lebih baik berterus terang daripada berdiam.....itu anak kita jadi kita ada hak untuk membantah... 😊